Svenska Regionala Flygplatser

Svenska Regionala Flygplatser

Flygplatsbrandman – GRUND

FÖRKUNSKAPER Fullt frisk Körkort för tung lastbil (C-kort) Praktisk förberedelse på hemflygplatsen:
En liten checklista skickas ut till eleven innan kursstart som vi gärna ser att eleven går igenom på sin hemflygplats. Det kan tillexempel var grundkunskaper om brandbilarna och genomgång av luftpaketen.

TEORI Innehåller bland annat: Flygplanskännedom, Fordon och utrustning, Släckmedel, Släckteknik, Farligt gods, Taktik vid insatser, Första hjälpen och sjukvård, Krishantering.

PRAKTIK Innehåller bland annat: Fordonskörning, Anspänning/Ankörning, Släckteknik, Sökning och
uttag i flygplan, Ventilering, Personlig utrustning och andningsskydd, Fysisk ansträngning med värmebelastning, Insatser mot olika övningsmoduler, Sjukvårdsinsatser, HLR/D-HLR.

Utbildningen uppfyller kraven enligt Easas Regelverk: GM1 ADR.OPS.B.010(a)(3) Rescue and firefighting services.

(Priset är ex. moms)
I priset ingår kursmaterial, teori, praktiska moment, sjukvårdsutbildning, lunch och fika.
Boende är ej inräknat i priset.

BOENDE:
Vi hjälper gärna till och tipsar om boende – alltifrån enklare boende nära flygplatsen till hotell inne i Jönköping. För gemenskapens skull ser vi en synergi med att eleverna bor på samma boende för att få en sammansvetsad grupp som kan utbyta erfarenheter efter kursdagarnas slut. Kontakta gärna oss så hjälper vi er också med bokningen av boendet.

Orter:Jönköping
Startdatum:2020-10-19
Slutdatum:2020-10-23
Pris:29 000 kr
För information och anmälan till utbildningen, kontakta Johan Tagesson 036-31 12 37 på e-post johan.tagesson@jkgairport.se